capsule trousers
Welkom

Capsule wardrobe III: Trousers

capsule wardrobe

Ik neem jullie vandaag weer verder mee op mijn Capsule Wardrobe avontuur. Voor deze postĀ verzamelde ik mijn broeken en ik denk dat dit de lastigste is van het hele plaatje (op de schoenen na dan denk ik). Als ik het volgens het schema doe dan moet ik een zwarte en een blauwe skinny broek verzamelen, daarbij nog een nette pantalon en een boyfriend jeans. Nu draag ik nooit een nette pantalon en een boyfriend jeans en vind ik skinny broeken ook niet heel fantastisch zitten.

Ik ben tot het volgende compromis gekomen. Vorige week sloot ik een abonnement af bij de LENA library, waar je kleding kunt lenen. Ik leende een pantalon en een donkergrijze skinny jeans. De komende tijd ga ik testen of ik deze ook draag en of het werkt in mijn garderobe.

Mijn capsule broeken

  • Een blauwe skinny jeans
  • Een donkergrijze skinny jeans
  • Een zwarte pantalon
  • een bootcut jeans (een spijkerbroek met wijde pijpen).

capsule trousers

capsule trousers

So today I take you a step further in my Capsule Wardrobe adventure. For this post I took my trousers and I think this is the hardest part for me (except for the shoes). If I do it by the scheme I work with, I need a blue and a black skinny, a neat pair of trousers and a boyfriend jeans. But I never wear neat trousers and boyfriend jeans. And skinny’s are also not my favorite..

So I came to a compromise. Last week I took an subscription at the LENA library, where you can borrow clothes (instead of books;-)). I borrowed black trousers and grey skinny jeans.

My capsule trousers

  • Blue skinny jeans
  • Grey skinny jeans
  • Black neat trousers
  • Bootcut jeans

Have a nice day and follow me on Instagram and Facebook!

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.