capsule wardrobe skirts
Fair lifestyle

Capsule wardrobe II: dresses & skirts

Wat leuk dat jullie vorige week bij mijn eerste capsule wardrobe post uitgebreid reageerden! Ik bedacht me dat ik niet echt een ‘definitie’ heb gegeven van de capsule wardrobe.

capsule wardrobe skirts
Capsule wardrobe of French wardrobe is eigenlijk een soort basisgarderobe waarbij je alle kledingstukken met elkaar kan combineren. Dat betekend dat je minder nodig hebt en meer kunt investeren in goede kwaliteit basics.

Rokken en Jurken

Vandaag verzamel ik mijn rokken en jurk:
 • 1 korte a lijn rok
 • 1 nette kokerrok
 • 1 jurk (ze zeggen little black dress, maar voor mij wordt het een little navy dress)

 

Capsule wardrobe
Capsule Wardrobe
I liked it that my last post about capsule wardrobes had so many reactions, thank you so much! I thought that I didn’t really give a definition about the capsule wardrobe.
So capsule wardrobe, or french wardrobe is basically a bunch of basic pieces which you can all combine with each other. So every shirt fits with every skirt etc. It means that you don’t need that much anymore and that you can invest in quality pieces.

Skirts and Dresses

So today I show you my capsule skirts and dress:
 • 1 short skirt
 • 1 midi skirt
 • 1 little black (for me navy) dress

Have a nice day!

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

4 Comments

 • Leuk om te zien Lidia! Ik ben ook heel benieuwd hoe je de keuzes voor deze stukken hebt gemaakt, vooral omdat je vertelt dat het je eerst niet zo goed lukte. Heb je gekeken naar wat je het meest droeg? Naar wat goed bij elkaar paste? Ben hier zelf nu ook (in enige mate) mee bezig, dus ik kan alle tips en trucs gebruiken.

  Beantwoorden
  • Een kleding en kleuren advies heeft ervoor gezorgd dat wat ik heb ook staat. Nu heb ik ook een puber in huis die modieus eruit zien erg belangrijk vindt. Dus sommige items worden niet gedragen. Deze twee dingen helpen mij nu wel het aantal items terug te brengen. Succes 😤

   Beantwoorden
   • Haha, ja dat zal wel wat zijn als je kinderen er ook wat over te zeggen willen hebben!

    Beantwoorden
  • Ik ga later nog wel in op mijn keuzes, maar ik denk dat ik bij mijn eerste poging te weinig keek naar basic kledingstukken en teveel trendgevoelige kleuren had gekozen. Zoals fel oranje of groen.

   Beantwoorden

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.