#30wears
Fair Fashion

#3 Vier combinaties, dezelfde blouse #30wears

#30wears

fair fashion

#30wears

fair fashion

Vandaag is het dag drie waarop ik laat zien hoe ik mijn Studio Jux blouse op verschillende manieren combineer. Eigenlijk draag ik hem niet vandaag, want ik lig met griep op de bank, oeps. Herkennen jullie het dat je van ziek zijn een beetje down wordt en je jezelf allerlei vragen gaat stellen over waar je mee bezig bent? Nou dat heb ik dus vandaag, ik kom er wel weer bovenop hoor, maar het is wel heel vervelend:-P!

Toch wil ik jullie wat kerstvakantie inspiratie niet onthouden. Ik had de foto’s al wat eerder gemaakt. Mijn blouse is dus van Studio Jux en het rokje wat ik draag van Armed Angels, dat laatste is een heel betaalbaar eerlijk merk.


Today is day three where I show you my fair outfit combined with the same blouse of Studio Jux. Honestly, I’m not wearing it today, because I’m laying on the couch with the flue, but anyway. 

Do you recognize it when you’re sick, you get some down feelings about yourself and what you are doing? Well, I have that kind of feelings today;-P, but I also know that when I get better, it will be over.

Anyway, I have some inspiration for you with this outfit, because I made the photo’s earlier, ha! My blouse is Studio Jux, the beautiful fair Dutch brand and the skirt is Armedangels. The last one I like very much, because it is such an affordable fair brand.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3…

Write a comment