10x10challenge, capsule wardrobe
Capsule Wardrobe

10×10 challenge

Na mijn #onedressoneyear actie krijg ik nog regelmatig te horen of ik een andere uitdaging aan ga. Pas zag ik de 10×10 challenge voorbij komen en ik dacht, dat is alvast de eerste kleine uitdaging die ik aanga! Ik ben al een tijdje meer bezig met een capsule wardrobe. Ik ben er best lang mee bezig, maar omdat ik het al vaker heb geprobeerd en het niet lukte, doe ik het deze keer goed.

De 10×10 Challenge, wat is het?

De 10×10 challenge is een soort miniversie van de capsule wardrobe. Je kiest 10 kledingstukken, inclusief schoenen, en deze draag je 10 dagen lang. Het idee is ook dat je iedere dag een andere outfit aantrekt. Deze challenge is ooit begonnen door de Canadese Stylebee en ik heb het idee weer opgepikt via Kouwe_Kleren.

Mijn tien kledingstukken

Ik ben in mijn kast gedoken en heb 8 kledingstukken uitgezocht die echt een beetje lente/zomer zijn. Van mijn winterkleding weet ik nu goed wat ik graag draag. En ik wil voor mijn zomerkleding ook uitzoeken wat echt bij me past. Ook om te voorkomen dat ik miskopen ga doen. Mijn kledingstukken voor deze challenge zijn:

Een Rood shirt – Bellamy Gallery

Een blauwe tuniek – geleend bij LENA

Een donkerblauw shirt – Bellamy Gallery

Een blauw vestje – Tweedehands via de kringloop (G-star)

Een spijkerjurk – Via Marktplaats (Esprit)

Een blauwe jeans – Nukuhiva

Een witte broek – Bellamy Gallery

Grijze trui – Kuyichi

Witte adidas sneakers – Vintage via Episode

Bruine boots – The Kindreds

Ik hoop maar dat het weer een beetje gaat mee werken en er niet al te koude dagen tussen zitten. Maar aan de andere kant denk ik dat het ook wel moet lukken met deze kleding. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden. De Capsule van 10×10 is natuurlijk zonder accessoires, panty’s, ondergoed en sportkleding.

Via Instagram laat ik dagelijks zien hoe ik mijn 10×10 draag. Iedere dag een andere combinatie.

Eerlijke mode, Fotografie, enthousiast, moeder van 3...

3 Comments

 • Ah leuk dat je het ook gaat doen! Ik ben echt een beetje verslaafd geraakt aan het volgen van anderen tijdens deze challenge, dus nu kan ik dat mooi op jou botvieren. Mooie stukken heb je uitgekozen, passen erg goed bij je denk ik. Ik ben heel benieuwd hoe jij je de stukken gaat combineren en wat het je oplevert.

  Beantwoorden
  • Jaaa, leuk hè, ik vond het ook heel leuk om jou te volgend;-).

   Beantwoorden
  • Ik hoop voor je dat het goed gaat allemaal!

   Beantwoorden

Write a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.